Izveštaj Aktiva ginekologa i akušera
11.11.2017.

АКТИВ ГИНЕКОЛОГА СЛД-ДЛВ СУБОТИЦА


ИЗВЕШТАЈ АКТИВА ГИНЕКОЛОГА ЗА 2017. ГОДИНУ


Сви чланови Актива су и у 2017. години учествовали на бројним домаћим и међународним здравственим скуповима како из гинекологије и акушерства, тако и на скуповима других грана медицине.
Од чланова Актива посебно су се истакли:
Прим. Др. Сци. Александар Радуловић који је септембра 2017.год. председавао на међ. симпозијуму из Репродуктивне медицине и вантелесне оплодње-AMS ( American Medic Science ) у Београду.
Др. Наташа Вукадиновић јануара 2017.године положила је усмени испит у склопу субспецијализације из перинатологије на Медицинском факултету у Београду. У току 2017. године присуствовала је и Светском конгресу из перинатологије у Београду, а 31.10.2017.год одржала је предавање на тему Штитна жлезда и трудноћа у склопу акредитованог курса.
Др. Бојан Мрђанов узео је учешће конгресу ESGE који је одржан крајем септембра ове године у Анталији.
Др. Лука Анђелић почетком месеца Септембра отишао је у старосну пензију.
Одлуком директора болнице Прим. Др. Сци. Александар Радуловић именован је за новог управника одељења. За начелника акушерства именована је Др. Наташа Вукадиновић. За шефа одсека за вантелесну оплодњу именован је Др. Бојан Мрђанов који је именован и као координатор радне групе за заштиту жена од сексуалног насиља. Члан наведене радне групе је и Др. Сандра Видаковић.


Дана:11.11.2017.године
Др. Десимир Ђукић
Спец. Гинекологије и акушерства
Општа болница Суботица