IZVEŠTAJ O RADU AKTIVA OPŠTE MEDICINE ZA 2018 god.
26.11.2018.

IZVEŠTAJ O RADU AKTIVA OPŠTE MEDICINE ZA 2018 god.
U službi opšte medicine u domu zdravlja u Subotici u 2018 god. zaposlen je određen broj mladih lekara tako da sada naš aktiv ima većeg broja mladih doktora koji predano rade i veoma su kvalitetni ljudi.
U ovoj godini moje kolege uzeli su aktivno učešće na brojna akreditovana stručna sastanka u našoj podružnici SLD kao i van Subotice.
U februaru 2018. godine devet lekara je bilo na ''Dane opšte medicine'' u Beogradu. Ovaj stručni skup svake godine organizuje sekcija opšte medicine SLD u Beogradu. U mesecu martu 2018. godine dva lekara su učestvovala na međunarodne kongrese u Beču i Bratislavi.
Jedan lekar je prisutvovao na sastanku ''WONKA'' u Krakovu u maju 2018. godine. U istom mesecu u Vrbasu deset lekara opšte medicine aktivno su učestvovali kao predavači i slušaoci na "Vojvođanskim danima" u organizaciji sekcije opšte medicine DLV.
U septembru mesecu 2018. godine osam lekara je učestvovalo na devetom kongresu lekara opšte medicine sa međunarodnim učešćem na Zlatiboru.
U sledećoj 2019. godini potrudićemo se da što više lekara aktivno učestvuje u radu našeg aktiva i podružnice SLD.
Na kraju želim da čestitam predstojeće praznike svim članovima SLD podružnica Subotica. Želim uspešan rad novom predsedništvu podružnice SLD Subotica u 2019. godini.

23.11.2018.

dr med. Živanka Tačić